marți, 23 august 2011

Meet the band 1: Mikey Way


Michael James Way, cel mai des cunoscut ca si Mikey Way, este basistul formatiei. Acesta s-a nascut pe 10 septembrie 1980 in Newark New Jersey unde a crescut alaturi de fratele sau, Gerard Way.
Cand fratele sau Gerard a infiintat formatia, Mikey e renuntat la facultate si a invatat sa cante la bas doar pentru a fi parte din My chemical romance. Acesta este in acelasi timp responsabil si pentru numele formatiei, ideea venindu-i dupa ce a vazut numele unui volum de Irvine Welsh: Ecstasy: Three Tales of Chemical Romance.
Inainte de a intra in My Chem, Mikey a dat proba pentru formatia Pency Prep(vechea formatie a lui Frank Iero) dar nu reusit sa intre.
In timpul inregistrarilor pentru The black parade, Mikey a suferit de tulburare bipolara si a inceput sa se trateze cu medicamente si alcool. In cele din urma a fost nevoit sa paraseasca Paramour Mansion, unde inregistra formatia si sa primeasca ajutor medical.
La data de 8 Martie 2007 Mikey s-a casatorit cu basista Alicia Simmons in Las Vegas, Nevada, inainte de un show la Orleans Arena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu