marți, 23 august 2011

The begining


Stiu ca voi stiti foarte bine ce urmeaza sa va spun..dar totusi o sa spun…ca sa nu ramana blog-ul gol.
My Chemical Romance (M.C.R) a luat nastere in 2001 la o saptamana de la atacul terrorist de la World Trade Center, la care Gerard Way (atunci desenator) a fost martor. Vazand turnurile cazand si-a dat seama ca nu face nimic cu viata lui, si a decis infiinteze formatia.
La 18 septembrie se naste My Chemical Romance, formatie care a adoptat ca stil rock-ul alternativ cu elemente de punk, a fost intemeiata de catre Gerard Way si Matt Pelissier, primul tobosar al trupei. Way a scris versurile melodiei “Skylines and Turnstiles”, melodie in care isi exprima sentimentele traite in ziua de 11 septembrie. Nu dupa mult timp dupa ce melodia a fost scrisa, Ray Toro a fost recrutat, deoarece Gerard nu putea sa cante si la chitara si cu vocea in acelasi timp.
Numele trupei a fost sugerat de catre Mikey Way, viitor basist, si fratele mai mic al lui Gerard, care lucra intr-o biblioteca atunci cand numele unei carti (Ecstasy:Three Tales of Chemical Romance) i-a atras atentia.
Prima inregistrare a formatiei a avut loc in podul lui Pelissier, unde au inregistrat melodiile “Our Lady of Sorrows” (initial numita “Bring more Knives”) si “Cubicles”
Dupa ce a ascultat demo-urile si a parasit colegiul, Mikey Way decide sa se alature formatiei.
La Eyeball Records, trupa il intalneste pe Frank Iero, vocalistul si basistul formatiei Pencey Prep. Dupa dezbinarea formatiei Pencey Prep, Iero devine membru My Chemical Romance doar cu cateva zile inainte de inregistrarea albumului lor de debut “I Brought You My Bullets, You Brought My Your Love”, unde a cantat doar 2 piese, una dintre ele fiind “Early Sunset of Monroeville”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu